Hurrá, burkolok! 

Rólunk…

Apa és fia.

Apa 40 éve megszállott hidegburkoló. Kezei a családi házak, lakások, nyaralók mellett olyan középületek falain és padlóin hagytak időtálló nyomot, mint a Kaposvári Nagyboldogasszony-székesegyház vagy a Herendi Porcelánmanufaktúra. Munkája minőségét és elhivatottságát mi sem jelzi jobban, minthogy a 20-30-40 évvel ezelőtti ügyfelei – illetve sok esetben már azok gyermekei – mind a mai napig ragaszkodnak hozzá, hogy a következő burkolási munkákat is ő végezze.

Fia pedig lelkes hobbi-burkoló. Az egyetem elvégzése után immár nyolcadik éve mérnökként keresi a kenyerét, s közben a burkolás csínját-bínját próbálja ellesni édesapjától. A családi légkörből hozott folyamatos fejlődés iránti vágy és a kezei közül kikerülő magas minőségű munka pedig alapjaiban határozzák meg karrierjét és hobbijait is.

Együttes erőfeszítéssel, odaadással, szívvel és lélekkel hozták létre és igazgatják a Hurrá, burkolok! közösséget és tanfolyamot. Mindezt abban a hitben teszik, hogy Ti is megannyi örömöt és sikerélményt leltek majd benne!

Janesz és Ákos.

év tapasztalat

felújítási projekt

négyzetméter burkolat

Az ezer mérföldes utazás is egyetlen lépéssel kezdődik. – Kínai közmondás

Referenciák munkáinkból

Újítsd fel Te magad az otthonod!

Sajátítsd el az alaptechnikákat, kérdezz bátran a zárt Facebook csoportunkban a társaidtól, vagy tőlünk. És ha úgy érzed, hogy a tanfolyam elvégzése után, extra kérdéseid lennének online konzultációnkon ezeket is felteheted!

info@hurraburkolok.hu

© 2020 - Hurrá, Burkolok! Minden jog fenntartva! ÁSZF | Adatvédelmi nyilatkozat | Webdesign: Pear Design